Odoo • Kuva ja teksti

TUNNELMALLISET PIKKUJOULUT

Ravintola Nallikarin monipuoliset tilat, saunamaailma sekä sijainti meren rannalla lähellä Kylpylähotelli Edeniä luovat ainutlaatuiset puitteet onnistuneille pikkujouluille ja joululounaille. Meiltä voi varata juhlakäyttöön eri kokoisia kabinetteja tai vaikka koko ravintolan. Järjestämään illallisia jopa 250 hengelle. Ravintolamme on jaettavissa neljään kabinettitilaan ja kahteen ravintolaan sekä yhdistettävissä erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Kabinetit on mitoitettu 12‒82 henkilölle, joista kaksi on saunojen yhteydessä.

JUHLATILAT & KORISTELUT

 Autamme teitä valitsemaan juhlaan parhaiten soveltuvat tilat ja suunnittelemme kanssanne pöytäjärjestyksen. Juhlakattauksiimme kuuluvat kynttilät ja servietit, ja tarvittaessa voitte tilata meiltä valkoiset pöytäliinat, kukat, menu- ja plaseerauskortit, sekä muut somisteet.

Juhlatarjoilut
Ravintola Nallikarissa osataan perinteinen juhlatarjoilu. Ruokalistallamme on upeita menukokonaisuuksia ‒ sekä

pöytiin tarjoiltuna että buffet-pöytään katettuna. Hyvän ruuan kruunaa sopiva viini. Ravintolamme juomasuositusten takana on ammattitaitoinen henkilökunta, joka on maistelemalla ja vertailemalla löytänyt parhaat ruuan ja viinin yhdistelmät. Pikkujoulujen alkuun valittavana on ravintolan omia jouluisia juomasekoituksia. Juhlijoiden käytössä on myös ravintolan baarin samppanja- ja kuohuviinitarjoiluineen.

Musiikki ja ohjelma
Ravintola Nallikarissa soi taustalla ravintolan pikkujoulumusiikki, ja myös oman musiikin soittaminen on mahdollista. Tarvittaessa varaamme orkesterin tai muita esiintyjiä tilaisuuteenne. Asiakkaidemme käytössä on internet-yhteys huippunopealla valokuitukaistalla. Av-tekniikka mahdollistaa näkymät ja äänentoiston kaikkiin tiloihin näyttöruutujen ja valkokankaiden sekä kaiuttimien välityksellä.

Saunamaailma & Kylpypikari
Ravintola Nallikarissa on kaksi tunnelmallista saunaa, joista pienempään mahtuu 20 ja suurempaan 40 henkilöä.

Saunatiloista on suora kulkuyhteys omalle terassille, josta pääsee 7 henkilön porealtaaseen eli ravintolan katolla olevaan ”kylpypikariin”. Saunatilojen yhteydessä ovat 20 ja 40 hengen Rantakabinetit.

Sijainti ja parkkipaikat
Ravintola Nallikari sijaitsee 3,5 km Oulun keskustasta luoteeseen, aivan Nallikarin niemen kärjessä. Nallikarissa on runsaasti paikoitustilaa myös juhlavieraiden autoille. Jääden yöksi Hotelli Edeniin tai Nallikarin Lomakylän Poiju Villaan voitte nauttia kiireettä pikkujouluista ja rentoutua jälkeenpäin hotellin kylpylässä. Voitte rauhassa rentoutua Kylpylässä ja nauttia yhdessäolosta. Ravintola Nallikarista nähden Hotelli sijaitsee rantabulevardia pitkin 460 m etelään.

Tervetuloa suunnittelemaan ja sopimaan ikimuistoisesta ja onnistuneesta pikkujoulujuhlasta Ravintola Nallikarissa.

Koko Ravintola Nallikarin ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökunta auttaa Teitä mielellään erityistoiveiden ja yksityiskohtien järjestelyissä.

Ota yhteyttä ja pyydä pikkujoulutarjous!

Odoo • Teksti ja kuva