Ravintola Nallikari

Makunautintoja ja huikeita tilaisuuksia vuoden ympäri meren äärellä.

Ravintola Nallikari kutsuu sinut nauttimaan tasokkaista pohjoismaisista herkuistaan upealla sijainnillaan Nallikarin rannalla. Tarjoilemme elämyksellisiä makuja aina lounaasta myöhäiseen iltaan, maanantaista lauantaihin sekä kesä-sunnuntaisin, kun aurinko hellii 300 paikkaisella terassillamme.

Lounas:

Herkuttele laadukkaalla lounaalla buffetissa, valitse suosittu saaristolaisbuffet tai nauti monipuolisesta Businesslounaasta, jossa on aina kaksi pääruokavaihtoehtoa. Voit tilata myös annoksia Burger& Snack ja lastenlistaltamme jo heti lounasaikaan.

À la Carte:

Chef Antti Lindholm on valinnut annoksiimme huolella paikallisia
ja alueellisia raaka-aineita. Kausimenut tuovat kolme kertaa vuodessa vaihtuvalle listallemme herkkuja satokausien mukaan.

Viinit ja muut kostukkeet:
 
Olemme valinneet harkiten jokaiselle ruokalajille suositusviinin
helpottamaan valintaa laajalta viinilistaltamme.
Alkuun tarjoilemme mielellämme oman maahantuonnin proseccoa tai innovatiisia drinkkejä uniikilta juomalistaltamme Signature Drinks by Niki Ilmarinen.

Viinien ja hienostuneiden juomasekoitusten lisäksi baarista löytyy mukava valikoima oluita ja muita juomia, unohtamatta laadukkaita alkoholittomia vaihtoehtoja.

Merellinen Brunssi:

Nauti lauantaipäivästäsi tyylikkäästi uudistetulla brunssilla, joka tarjoaa upean kokemuksen merellisessä miljöössä. Brunssi sopii loistavasti juhlatilaisuuksiin, ja se on täydellinen tapa viettää aikaa hyvässä seurassa.

Kahvila:

Herkuttele laadukkaalla kahvilla, erilaisilla teelaaduilla ja virkistävillä juomilla. Valikoimastamme löydät Nallikari Bakery tuoreet leivonnaiset ja suolaiset pikkupurtavat, nautittaviksi paikan päällä tai mukaan matkalle.
Kahvilassamme palvelee myös täydenpalvelun baari.

Pöytävaraukset:

Tee varaus helposti puhelimitse numerosta 044 5151 500
tai sähköpostitse osoitteesta myynti@prodine.fi.

Illallisvaraukset yli 10 henkilölle ainoastaan sähköpostitse.
Muistathan tehdä illallisseurueesi tilauksen ennakkoon 3 vuorokautta ennen ruokailua, ja tarjoamme mielellämme yhtenäisen menun erityistilaisuuksiisi.

Tervetuloa nauttimaan herkullisista makuelämyksistä Ravintola Nallikarissa!

Odoo - Esimerkki 1 kolmelle sarakkeelle

BRUNSSI

Ravintola Nallikarin tyylikäs brunssi on upea kokemus ja mukava tapa viettää lauantaipäivää hyvässä seurassa ja merellisessä miljöössä.

Odoo - Esimerkki 1 kolmelle sarakkeelle

LOUNAS

Buffetissa; ruokaisa keittolounas,
suosittu saaristolaisbuffet ja kaiken kattava buffet kahdella pääruoalla.
Odoo - Esimerkki 3 kolmelle sarakkeelle

NALLIKARI KOKOUKSET 

Ravintola Nallikarista saat myös monipuoliset kokous- ja kongressipalvelut. Tarjoamme edistyksellisen tekniikan ja toimivat tilaratkaisut.