Odoo • Kuva ja teksti

KOKOUSTA MEREN ÄÄRELLÄ

Ravintola Nallikarissa monipuoliset ja laadukkaat kokous- ja kongressipalvelut. Oulun keskustan läheisyydessä, merenrannalla.

Kokoustilat ovat varustettu huipputekniikalla, joissa on mahdollisuus järjestää kokous, koulutus ja illallistilaisuuksia.
Kabineteissa on 60″ näyttö / videotykit ja tasokas äänentoisto.
Vuokrattavissa karaokelaitteisto 

Tarjoamme edistyksellisen tekniikan ja toimivat tilaratkaisut erilaisiin tapahtumiin ja kongresseihin. Meillä voit järjestää kaikki yrityksesi tilaisuudet pienistä palavereista isoihin, yli 250 henkilön tilaisuuksiin. Ravintola on jaettavissa neljään erilliseen kokoustilaan ja kahteen avoimeen ravintolasaliin sekä yhdistettävissä erilaisiksi kokonaisuuksiksi.

PYSÄKÖINTI NALLIKARISSA

Pysäköinti on ilmaista kaikilla Nallikarin rannan parkkipaikoilla klo 07-23 välisenä aikana. 

Iso parkkipaikka, 130 ruutua sijaitsee aivan ravintolan välittömässä läheisyydessä ja parkkiin pääsee myös bussilla. Inva-paikat sijaitsevat ravintolan vieressä, lähellä Inva-liuskaa.

Mikäli tilaisuutesi jatkuu 23 jälkeen, ravintolasta saa parkkilapun. 


KOKOUSTILAT

Kokoustilat on mitoitettu 12-200 henkilölle, kaksi tiloista on saunojen yhteydessä. Esteetön tilajako ja siirtoseinäratkaisut sekä alueittain ohjattava kokoustekniikka mahdollistavat kokoustilojen erinomaisen muunneltavuuden. yrittäjillä on yli 20 vuoden kokemus tilaisuuksien järjestämisestä isoissa hotelliorganisaatioissa.

Vuodesta 2014 alkaen olemme olleet myös yksi CNF ry:n jäsenyrityksistä. Jäsenyys takaa meille jatkuvan ammatillisen kehityksen teknisellä alalla. CNF ry Congress Network Finland ry on suomalaisten kokous-, kongressi ja tapahtuma-alan ammattilaisten verkosto, jonka tarkoituksena on edistää kokous-, kongressi- ja tapahtuma toimialoilla toimivien henkilöiden ja yhteisöjen verkostoitumista sekä ammatillista kehittymistä, alan tutkimustoimintaa ja tiedon välitystä.

Kokousteknisten ratkaisujemme takana on Murea Oy. Luotamme heidän palveluihinsa edelleen, aina kun lisätekniikkaan on tarvetta.

Odoo • Teksti ja kuva
Odoo • Kuva ja teksti

KOKOUS

Kokoustilamme on mitoitettu 12‒82 henkilölle, Ranta 1 ja Ranta 2 soveltuvat myös saunallisten kokousten järjestämiseen ja ruokailuun. Näin kokouksiin voi luontevasti yhdistää rentouttavaa saunomista, ruokailua ja yhdessäoloa. Asiakkaidemme käytössä on internet-yhteys huippunopealla valokuitukaistalla. Av-tekniikka mahdollistaa näkymätja äänentoiston kaikkiin tiloihin näyttöruutujen ja valkokankaiden sekä kaiuttimien välityksellä. Vuokrattavissa on myös talon omia kannettavia tietokoneita. Tilaisuuksissa ja tapahtumissa on myös mahdollisuus vuokrata käyttöön kiinteistössämme oleva, erillinen kokoustila omalla sisäänkäynnillä. Tästä kokoustilasta pääsee myös suoraan suurempaan saunatilaan.

Tervetuloa kokoontumaan meren rannalle, Ravintola Nallikariin

MERI RAVINTOLA

 Tunnelmallinen Meri Ravintola avautuu 180° ympäröivään ainutlaatuiseen merimaisemaan. Meri Ravintola on skandinaavisen tyylikäs, 82-paikkainen iltaravintola, joka on päivisin kokous- ja yksityiskäytössä. Listallamme painottuvat modernin pohjoismaisen keittiön tuotteet, ja tarjoamme myös paikallisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Meri on jaettavissa kahteen erilliseen tilaan ja soveltuu erinomaisesti erilaisten juhla- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Meri Ravintola, 82 asiakaspaikkaa.

Odoo • Teksti ja kuva