MENU CHEF

54,00 €

Karitsarilletteä (G, L)  
Ylikypsää karitsaa, karpaloa, suppilovahveroa, lehtikaalta,
pinjansiemeniä ja soija-riistakastiketta.
Lamb rillette, cranberry, funnel chantterelle, kale,
pine nut and soya and game sauce.
*****
Sitrus-yrttikuorrutettua puna-ahventa (G, L) 
Paistettua puna-ahventa, yrtti-selleripyreetä ja Beurre Blanc -kastiketta.
Pan fried Pacific ocean perch, herb and celery puree and Beurre Blanc.
*****
Tyrni Créme brûlèe (G, L)
 Valkosuklaajäätelöä, paahdettua valkosuklaata ja tyrnihilloketta.
Buckthorn Créme brûlée, roasted white chocolate, and buckthorn compote.

Viinisuositus | Wine recommendation

 35.50 €

Henry Gaillard Provence Rosé, France
***
Dopff Riesling Cuvée Europe, France
***
Rothschild Mouton Sauternes, France