MENU CHEF

54,00 €

Bouillabaisse (G, L)
Kirkaslieminen kala-äyriäiskeitto; turskanposkea, 
sinisimpukkaa, puna-ahventa ja fenkolia.
 Bouillabaisse with cod cheek, 
blue mussels, Pacific ocean perch and fennel.
***
Sitrus-yrttikuorrutettua puna-ahventa (G, L)

Mie De Pain kuorrutettua puna-ahventa, puikulapyreetä,
 kasviksia ja kermaista äyriäiskastiketta.
Herb glaze Pacific ocean perch, almond potato puree,
vegetables, and creamy seafood sauce.
*****
Mustikka Créme brûlée (G, L)

Mustikka Créme brûlèe ja vaniljajäätelöä.
Blueberry Créme brûlèe and vanilla ice cream.

Viinisuositus | Wine recommendation

 35.50 €

Henry Gaillard Provence Rosé, France

***

Dopff Riesling Cuvée Europe, France

***

Rothschild Mouton Sauternes, France