Menu Chef

54€

Reindeer carpaccio (g, m)
Deep fried capers, cheddar, pine nuts, wild mushrooms, lingonberry vinaigrette.

***
Pan-fried pike perch (g, l)
Pan-fried pike perch, roasted artichoke, Lappish potatoes and browned butter sauce.
***

Sand cake (g, l)
with blueberry pannacotta and blueberry sorbet.

 

Wine recommendation
 22,50€ / 12cl | 34,20€ /16cl

Gemtree Cinnabar Organic Grenach, Australia
100% Grenache
***
La La Land Pinot Gris, Australia
 100% Pinot Gris

***
Casas del Bosque Late Harvest, Chile
100 % Riesling

Open hours

Mon-Tue 11-22 | Wed-Fri 11-23 | Sat 12-23|
Nallikarinranta 15 | FI-90510 Oulu
Puh: +35844-515 1500
myynti@ravintolanallikari.fi

Make a reservation

tripadvisor nallikariFacebook nallikariTwitter nalikari

Today's Lunch

Find us

kartta


Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.