MENU CHEF
58 €
Bouillabaisse (L, G)
Perinteinen Ranskalainen kala-äyriäiskeitto; Fenkolia, sahramia,
appelsiininkuorta, pernod, kuhaa, jokirapua, sinisimpukkaa ja kampasimpukkaa.
Tradissional French seafood soup; Fennel, saffron,
orange peel, pernod, pike-perch, crayfish, mussel and scallops.
Kuorrutettua kuhaa (L, G)
Yrtti-sitruskuorrutettua kuhaa, Vermuttikastiketta ja puikulaperunaterriiniä.
Pike-perch gratin with herb and citrus, Vermouth sauce and almond potato terrine.
Mustikka créme brûlèe (L, G)
Mustikka créme brûlèetä.
Blueberry créme brülèe.
Viinisuositus | Wine recommendation
36 €
Dopff Riesling Cuvee Europe, France
***
Trambusti Vermentino Maremma Toscana, Italy
***
Rothschild Mouton Sauternes, France