MENU CHEF

 

58 € 


Bouillabaisse (L, G)

Perinteinen Ranskalainen kala-äyriäiskeitto; Fenkolia, sahramia, 

appelsiininkuorta, pernod, kuhaa, jokirapua, sinisimpukkaa ja kampasimpukkaa.

Tradissional French seafood soup; Fennel, saffron, 

orange peel, pernod, pike-perch, crayfish, mussel and scallops.


Kuorrutettua kuhaa (L, G)

Yrtti-sitruskuorrutettua kuhaa, Vermuttikastiketta ja puikulaperunaterriiniä.

Pike-perch gratin with herb and citrus, Vermouth sauce and almond potato terrine.


Mustikka créme brûlèe (L, G)

Mustikka créme brûlèetä.

Blueberry créme brülèe.


Viinisuositus | Wine recommendation

36  €

Dopff Riesling Cuvee Europe, France

  ***

Trambusti Vermentino Maremma Toscana, Italy

***

Rothschild Mouton Sauternes, France