Odoo • Kuva ja teksti

Meetings by the sea

Ravintola Nallikari provides professional meeting and congress services and facilities at the most beautifull place in Oulu.

Rooms are suitable for many different kind of  meetings, konferences,  festive dinner parties or more relaxed sauna parties etc.  There is a modern meeting equipment in all of our meeting rooms and cabinetts.
Wide screen, AV-equipment and  high-quality speakers.
Karaoke equipment.

We offer high-quality meeting equipment and multi-functional meeting rooms and facilities with an amazing AV to all your events from 6 to 200 persons. 

Nallikari Meetings
Mon - Fri  7.30-01.30 (22.00 Covid-19 requlations)
Sat 11.00-01.30 (22.00 Covid-19 requlations)

MEETING ROOMS

Ravintola Nallikari offers 5 different meeting rooms with several combinations. 
Four of the rooms are multi-functional and can be used separately or as combined rooms. The whole restaurant space can also be set-up as one big venue, serving events more than 200 persons.
Three of the meeting rooms have also an access to our sauna department. Free spacing and easily movable walls make the whole restaurant usable to small private meetings and also   Esteetön tilajako ja siirtoseinäratkaisut sekä alueittain ohjattava kokoustekniikka mahdollistavat kokoustilojen erinomaisen muunneltavuuden. yrittäjillä on yli 20 vuoden kokemus tilaisuuksien järjestämisestä isoissa hotelliorganisaatioissa.

Vuodesta 2014 alkaen olemme olleet myös yksi CNF ry:n jäsenyrityksistä. Jäsenyys takaa meille jatkuvan ammatillisen kehityksen teknisellä alalla. CNF ry Congress Network Finland ry on suomalaisten kokous-, kongressi ja tapahtuma-alan ammattilaisten verkosto, jonka tarkoituksena on edistää kokous-, kongressi- ja tapahtuma toimialoilla toimivien henkilöiden ja yhteisöjen verkostoitumista sekä ammatillista kehittymistä, alan tutkimustoimintaa ja tiedon välitystä.d together with 

Kokousteknisten ratkaisujemme takana on toinen oululainen osaaja, Oulun Kongressitekniikka Oy. Luotamme heidän palveluihinsa edelleen, aina kun lisätekniikkaan on tarvetta.

Odoo • Teksti ja kuva
Odoo • Kuva ja teksti

KOKOUS

Kokoustilamme on mitoitettu 12‒82 henkilölle, Ranta 1 ja Ranta 2 soveltuvat myös saunallisten kokousten järjestämiseen ja ruokailuun. Näin kokouksiin voi luontevasti yhdistää rentouttavaa saunomista, ruokailua ja yhdessäoloa. Asiakkaidemme käytössä on internet-yhteys huippunopealla valokuitukaistalla. Av-tekniikka mahdollistaa näkymätja äänentoiston kaikkiin tiloihin näyttöruutujen ja valkokankaiden sekä kaiuttimien välityksellä. Vuokrattavissa on myös talon omia kannettavia tietokoneita. Tilaisuuksissa ja tapahtumissa on myös mahdollisuus vuokrata käyttöön kiinteistössämme oleva, erillinen kokoustila omalla sisäänkäynnillä. Tästä kokoustilasta pääsee myös suoraan suurempaan saunatilaan.

Tervetuloa kokoontumaan meren rannalle, Ravintola Nallikariin

MERI RAVINTOLA

 Tunnelmallinen Meri Ravintola avautuu 180° ympäröivään ainutlaatuiseen merimaisemaan. Meri Ravintola on skandinaavisen tyylikäs, 82-paikkainen iltaravintola, joka on päivisin kokous- ja yksityiskäytössä. Listallamme painottuvat modernin pohjoismaisen keittiön tuotteet, ja tarjoamme myös paikallisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Meri on jaettavissa kahteen erilliseen tilaan ja soveltuu erinomaisesti erilaisten juhla- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Meri Ravintola, 82 asiakaspaikkaa.

Odoo • Teksti ja kuva