MENU NALLIKARI

 

64 €


 Graavattua Hiilisiikaa (L)

Hiillostettua ja graavattua Perämeren siikaa, muikunmätiä,
Annabelle-perunatartaria, rapuvinaigrettea ja saaristolaisleipää.
Charred and cured Baltic whitefish, vendace roe,
Annabelle potato tartare, crayfish vinaigrette, and archipelago bread.

 Naudan ulkofileetä (L, G)
Grillattu naudan ulkofileepihvi, perunaterriiniä,
tryffelillä maustettua choronkastiketta
 ja kasviksia.
Grilled sirloin of beef, potato terrine,
tryffle-infused Choron sauce, and seasonal vegetables.

 

Kotimaisia juustoja (L)

Jukolan Aito Cheddar kuusenkerkkä, Juustoportti vuohen Grand Reserve,
tyrni-omenahilloketta ja porkkana-kuminanäkkäriä
Selection of local cheese
with buckthorn apple compote and carrot cumin crisp bread.

Pistaasi-sitruunakakkua (L, G)

Lisäksi karamellikreemiä ja manteli-praliinijäätelöä.
Pistachio lemon cake, caramel cream, and almond praline ice cream.



Viinisuositus | Wine recommendation

34 €

Oropasso Bianco Veneto IGT, Italy
***
Rothschild Escudo rojo Carmenere reserva, Spain
***
Dr. Pauly-Bergweiler Noble House Beerenauslese, Germany