BISTORIA PATIO
2024
8 kesäkuuta, 2023 kirjoittaja
Janne Gehör

04

Avaamme Nallikariin valmistuvaan uuteen huoneistohotelliin italialaistyylisen ravintolan. Ravintola Bistoria Patio valmistuu maaliskuussa 2024 ja palvelemme vuoden (lähes) jokaisena päivänä iltaan saakka.

Patiolle katetaan päivittäin runsas aamiainen. Olet tervetullut nauttimaan aamujen kansainvälisestä tunnelmasta ystävien ja perheen kanssa, vaikka et majoittuisikaan hotellissa. Aamiaisella tarjolla tuotteita niin Pohjois-Pohjanmaalta kuin laajasti maailmalta.

Tervetuloa herkuttelemaan Rotisserie-grillissä valmistettua kanaa herkullisine lisukkeineen, halutessasi voit ostaa tuotteita myös mukaan. Pation sydämenä hehkuu aito elävä tuli, ravintolan tunnelma on erityisen lämminhenkinen ja kutsuva. Aidossa italialaisessa Maranaforne pizzauunissa valmistuvat napolilaistyyliset pizzat Oululaisittain. Jälkiruoaksi ihania, runsaita  Italialaisia jälkiruokia ja meidän omaa gelatoa. 


Kesäisin hotellin eteen , Aaltoaukealle, avautuu yli 100 hengen terassi merinäköaloin. Pation patio on täydellinen  pistäytymispaikka niin oululaisille kuin turisteillekin. Tule nauttimaan herkullisen ruoan lisäksi kahvijuomia, kesädrinkkejä ja ravintolan oman maahantuonnin italialaisia viinejä.

Aaltoaukealta pääset suoraan Nallikarin uimarannalle ja turvallisen uuden tieverkoston ansiosta liikkuminen on mutkatonta. Merellisempää ja kansainvälisemmän tunnelman paikkaa saa Suomesta hakea!

Ravintolan omat netti- ja facebook- ja instasivut avautuvat syksyn aikana. Muista seurata ja käy tykkäämässä sivuja, luvassa kilpailuja ja huikeita tutustumistarjouksia.

Avaamme myös työpaikkahaut syksyn aikana. Mikäli paikka ProDine tiimissä alkaa tuntua sinusta omalta, hae vaikka heti ammattitaitoiseen ja mukavaan joukkoomme.

Toivotamme niin asiakkaat kuin uudet kollegat tervetulleiksi Bistoria Patioon. Nallikarin uuteen helmeen!


- ProDine Oy:n ravintoloiden henkilökunta -

Janne Gehör
8 kesäkuuta, 2023
Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi

Lue seuraava

04