BLINIMENU

8.1. - 28.2.2023
Keittiömestarin suositus – Chef ´s recommendation (L) 
35 €
2 x blini, muikunmätiä, lohenmätiä, savulohimoussea, herkkutattimuhennosta, 
smetanaa, sipulia, punasipulihilloketta, suolakurkkua ja hunajaa.
Two traditional buckwheat blini served with vendace roe, salmon roe, smoked salmon mousse,   Creamy stewed porcini mushroom, sour cream, onion, red onion chutney,  
pickled cucumber and honey.

Tattariblini (L)    13 €
Talon tapaan valmistettu perinteinen tattariblini.        12cm
Lisäksi smetanaa, punasipulihilloketta, keltasipulia, suolakurkkua ja hunajaa. 
Traditional buckwheat blini, house made. 
Includes sour cream, red onion chutney, onion, pickled cucumber and honey. 

Lisäkkeet - Toppings (L, G)   6 € 
Muikunmäti - Vendace roe
Lohenmäti – Salmon roe 
Kylmäsavulohitartar – Cold smoked salmon tartar
Savuporomoussea - Smoked reindeer mousse 
Lisäkkeet - Toppings (L, G)    5.5 € 
Katkarapuskagen - Shrimp skagen 
Savulohimousse – Smoked salmon mousse
Kermamuhennettua tattia - Creamy stewed porcini mushroom
Lisäkkeet - Toppings (L, G)             4 €
Paistettua vuohenjuustoa - fried goat cheese
Wakame & Caviart (VEG, G)
Lisäblini - Extra blini    4 € 
Kaikki lisäkkeet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. 
All side dishes are lactose-free and gluten-free. 
Pyydettäessä gluteeniton blini. 
Gluten-free blini on request.

Odoo - Esimerkki 1 kolmelle sarakkeelle

A`LA CARTE

Annoksissa käytetään monipuolisesti paikallisia sekä alueellisia raaka-aineita, jotka Chef Antti Lindholm on valinnut.

Odoo - Esimerkki 1 kolmelle sarakkeelle

LOUNAS

Buffetissa ruokaisa keittolounas,
suosittu saaristolaisbuffet ja kaiken kattava buffet kahdella pääruoalla.
Odoo - Esimerkki 3 kolmelle sarakkeelle

VIINIT

Hyvän ruuan kruunaa sille täydellisesti sopiva viini. Autamme mielellämme valinnoissa.