BLINIMENU
8.1. - 28.2.2023
Keittiömestarin suositus – Chef ´s recommendation (L)
35 €
2 x blini, muikunmätiä, lohenmätiä, savulohimoussea, herkkutattimuhennosta,
smetanaa, sipulia, punasipulihilloketta, suolakurkkua ja hunajaa.
Two traditional buckwheat blini served with vendace roe, salmon roe, smoked salmon mousse,
Creamy stewed porcini mushroom, sour cream, onion, red onion chutney,
pickled cucumber and honey.
Tattariblini (L)
13 €
Talon tapaan valmistettu perinteinen tattariblini. 12cm
Lisäksi smetanaa, punasipulihilloketta, keltasipulia, suolakurkkua ja hunajaa.
Traditional buckwheat blini, house made.
Includes sour cream, red onion chutney, onion, pickled cucumber and honey.
Lisäkkeet - Toppings (L, G)
6 €
Muikunmäti - Vendace roe
Lohenmäti – Salmon roe
Kylmäsavulohitartar – Cold smoked salmon tartar
Savuporomoussea - Smoked reindeer mousse
Lisäkkeet - Toppings (L, G)
5.5 €
Katkarapuskagen - Shrimp skagen
Savulohimousse – Smoked salmon mousse
Kermamuhennettua tattia - Creamy stewed porcini mushroom
Lisäkkeet - Toppings (L, G) 4 €
Paistettua vuohenjuustoa - fried goat cheese
Wakame & Caviart (VEG, G)
Lisäblini - Extra blini
4 €
Kaikki lisäkkeet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.
All side dishes are lactose-free and gluten-free.
Pyydettäessä gluteeniton blini.
Gluten-free blini on request.
8.1. - 28.2.2023
Keittiömestarin suositus – Chef ´s recommendation (L)
35 €
2 x blini, muikunmätiä, lohenmätiä, savulohimoussea, herkkutattimuhennosta,
smetanaa, sipulia, punasipulihilloketta, suolakurkkua ja hunajaa.
Two traditional buckwheat blini served with vendace roe, salmon roe, smoked salmon mousse,
Creamy stewed porcini mushroom, sour cream, onion, red onion chutney,
pickled cucumber and honey.
Tattariblini (L)
13 €
Talon tapaan valmistettu perinteinen tattariblini. 12cm
Lisäksi smetanaa, punasipulihilloketta, keltasipulia, suolakurkkua ja hunajaa.
Lisäksi smetanaa, punasipulihilloketta, keltasipulia, suolakurkkua ja hunajaa.
Traditional buckwheat blini, house made.
Includes sour cream, red onion chutney, onion, pickled cucumber and honey.
Lisäkkeet - Toppings (L, G)
6 €
Muikunmäti - Vendace roe
Lohenmäti – Salmon roe
Kylmäsavulohitartar – Cold smoked salmon tartar
Savuporomoussea - Smoked reindeer mousse
Lisäkkeet - Toppings (L, G)
5.5 €
Katkarapuskagen - Shrimp skagen
Savulohimousse – Smoked salmon mousse
Kermamuhennettua tattia - Creamy stewed porcini mushroom
Lisäkkeet - Toppings (L, G) 4 €
Paistettua vuohenjuustoa - fried goat cheese
Wakame & Caviart (VEG, G)
Lisäblini - Extra blini
4 €
Kaikki lisäkkeet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.
All side dishes are lactose-free and gluten-free.
Pyydettäessä gluteeniton blini.
Gluten-free blini on request.
Gluten-free blini on request.
A`LA CARTE
Annoksissa käytetään monipuolisesti paikallisia sekä alueellisia raaka-aineita, jotka Chef Antti Lindholm on valinnut.
LOUNAS
Buffetissa ruokaisa keittolounas,
suosittu saaristolaisbuffet ja kaiken kattava buffet kahdella pääruoalla.
VIINIT
Hyvän ruuan kruunaa sille täydellisesti sopiva viini. Autamme mielellämme valinnoissa.