NALLIKARI BLINIT

8.1. – 20.2.2021

Keittiömestarin suositus
Chef´s recommendation (L)
31.00 €
2x blini, siian- ja lohenmätiä, smetanaa, sipulia,
punasipulihilloketta, häränkuvetta, suolakurkkua,

punajuurta ja vuohenjuustoa.
Two traditional buckwheat blini served with
whitefish roe and salmon roe, sour cream, onion,
red onion chutney, beef flank steak, pickles,
beetroot and goat cheese.

- Paxton The Guesser White -
- Dominio de Requena Brut, Spain -

Tattariblini (L)
9.50 €

Talon tapaan valmistettu perinteinen tattariblini.
Lisäksi smetanaa, punasipulihilloketta ja keltasipulia.
Traditional buckwheat blini, house made.
Includes sour cream, red onion chutney and onion.

Lisäkkeet - Toppings (L, G)
each 5.50 €

Siianmäti -  Whitefish roe
Graavilohi - Lightly salted salmon
Savulohimousse - Smoked salmon mousse
Häränkuvetta ja piparjuurta - Beef flank steak and horseradish
Savuporomousse - Smoked reindeer mousse

Lisäkkeet - Toppings (L, G)
each 4.50 €

Lohenmäti - Salmon roe
Katkarapuskagen - Shrimp skagen
Silliä ja kananmunaa - Herring and egg
Caviart - Caviart

Lisäkkeet - Toppings(L, G)
each 3.50 €
Metsäsienisalaatti - Wild mushroom salad
Suolakurkkua ja hunajaa - Pickles and honey
Punajuurta ja vuohenjuustoa - beetroot and goat cheese

Lisäblini - Extra blini 4.00 €

Kaikki lisäkkeet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.
All side dishes are lactose-free and gluten-free.
Pyydettäessä gluteeniton blini.
Gluten-free blini on request.
 G= Gluteeniton - Gluten-free, L = Laktoositon - Lactose-free,
VL = Vähälaktoosinen - Low-lactose


Odoo - Esimerkki 1 kolmelle sarakkeelle

A`LA CARTE

Annoksissa käytetään monipuolisesti paikallisia sekä alueellisia raaka-aineita, jotka Chef Antti Lindholm on valinnut.

Odoo - Esimerkki 1 kolmelle sarakkeelle

LOUNAS

Buffetissa ruokaisa keittolounas,
suosittu saaristolaisbuffet ja kaiken kattava buffet kahdella pääruoalla.
Odoo - Esimerkki 3 kolmelle sarakkeelle

VIINIT

Hyvän ruuan kruunaa sille täydellisesti sopiva viini. Autamme mielellämme valinnoissa.