MENU NALLIKARI 10 V

 

65 €

Merenherkut (L)

 

Hiillostettua kuhaa, jokirapukroketti, turskanposkea, keltuaiskreemiä,
muikunmätiä, kampasimpukkaa ja savumuikkumajoneesia.
Grilled pike-perch, crayfish croquet, pike-perch cheek, yolk creme,
roe of vendace, scallop and smoked vendace mayonnaise.

Karitsaa kahdella tapaa (L, G)

Karitsan fileetä ja mureaa karitsanpaistia, ruohosipuli-puikulapyreetä,
maa-artisokkaa, selleriä ja karpalokastiketta.
Grilled lamb filet and over-cooked lamb roast, almond potato puree,
Jerusalem artichoke, celery and cranberry sauce.
Kotimaisia juustoja (L)

Jukolan Aito Cheddar punaviini, Juustoportin vuohen Grand Reserve,
tyrni-omenahilloketta ja porkkana-kuminanäkkäriä
Selection of local cheese
with buckthorn apple compote and cumin crisp bread.

Marjatrifle (L, G)

Suklaakakkua, hillageleä ja hillajäätelöä
Mustikka créme brülèe
Karpalopannacottaa
Chocolate cake, cloudberry jelly, and cloudberry ice cream
Blueberry crème brûlée
Cranberry panna cotta

 

Viinisuositus | Wine recommendation

35 €

Oropasso Bianco Veneto IGT, Italy
***
Wageck Pinot Noir, Germany

***
Dr. Pauly-Bergweiler Noble House Beerenauslese, Germany