VIRKISTYSPÄIVÄT NALLIKARISSA

Ravintola Nallikarista startti henkilökunnan motivaationkohottamiseen ja työhyvinvoinnin aktivoimiseen!

Nallikarin pitkä ja matala hiekkaranta on hyvä paikka viettää aktiivinen TYHY -päivä. Nallikarin Lomakylän vastaanotosta voit vuokrata pyörän, tennismailoja, polkuautoja sekä talvisin hiihtosuksia.

Odoo • Teksti ja kuva
Odoo • Kuva ja teksti

TYKY & TYHY

Noin kolmen kilometrin päässä Oulun ydinkeskustasta sijaitsevaan Nallikariin pääsee vaivatta. Potnapekka liikennöi Nallikarin ja Oulun ydinkeskustan kävelykadun, Rotuaarin, välillä säännöllisesti kesäaikana. Välimatka taittuu mainiosti myös pyörällä. Pyörätiereitti lähtee torinrannasta ja kulkee kauniin Pikisaaren läpi.

Rantaa reunustavilla kuntoilulaitteilla on mahdollisuus tehdä omatoiminen ja leikkimielinen kuntotesti. Lähistöllä sijaitsevalla minigolfkentällä voi pitää työyhteisön mestaruuskisat. Sadekuuron yllättäessä tekemistä löytyy viereisestä Nallisport-urheiluhallista. Vuokrattavana on niin tennis-, sulkapallo- ja  squash-kenttiäkin. Innokkaimmat golffarit voivat kokeilla hallin talviharjoittelutiloja, jossa on lyöntipaikkoja sekä lähipeli- ja puttialueita.

Ravintola nallikarissa on mahdollisuus pitää työhyvinvointiin liittyvät luennot, ruokailut ja virkistyspäivän päätteeksi käydä rentoutumassa saunaosastolla ja ulkoporealtaalla.

Tarvittaessa meidän kautta laadukkaat työhyvinvoinnin luennot ja ohjelmapalvelut.

KYSY LISÄÄ myynti@ravintolanallikari.fi 044 515 1710

Nallikarin läheisyydessä

•Eventours
•NalliSport
•Minigolf
•Leijakoulu Lappis
•Oulun Kiipeilykeskus
•Meri-Toppilan frisbeegolf
Hietasaaren kävelyreitit ja ulkokuntoilulaitteet

Suosittelemme työyhteisöluentoihin

RentoVilla 
Valmennustalo Virta Oy

Uudistunut Nallikari palvelee paremmin.
Kesällä 2014 uudistettu Nallikari palvelee entistäkin paremmin, sillä alueella on toteutettu ranta-alueremontti.

Alue on entistä turvallisempi, helppokulkuisempi ja monipuolisempi. Samalla on suojattu ainutlaatuista hiekkadyynirantaa eroosiolta ja estetty hiekan leviäminen uimaranta-alueen ulkopuolelle. Lukuisat alueen viheralueet ovat pesseet kasvonsa ja lapsille sekä lapsenmielisille on rakennettu lisää pelikenttiä, leikkivälineitä sekä puuterasseja.

Nallikarin rannasta onkin muodostunut trendikäs kaupunkilaisten ulko-olohuone. Katsoessa lenkkeilijöitä pitkillä puuterasseilla ja aaltojen kohinaa kuunnellessa voi hetken kuvitella olevansa Amerikan itärannikon Boardwalkeilla. 

Odoo • Teksti ja kuva