Keittiömestarin suositus – Chef ´s recommendation (L)
35 €
2 x blini, muikunmätiä, savulohimoussea, Karitsarilletteä, herkkutattimuhennosta, smetanaa,
sipulia, punasipulihilloketta, suolakurkkua ja hunajaa.
Two traditional buckwheat blini served with vendace roe, mutton rillette, smoked salmon mousse, creamy stewed porcini mushroom, sour cream, onion, red onion chutney, pickled cucumber and honey.
Tattariblini (L)
13 €
Talon tapaan valmistettu perinteinen tattariblini. 12 cm
Lisäksi smetanaa, punasipulihilloketta, keltasipulia, suolakurkkua ja hunajaa.
Traditional buckwheat blini, house made.
Includes sour cream, red onion chutney, onion, pickled cucumber and honey.
Lisäkkeet - Toppings (L, G)
A´ 6 €
Muikunmäti - Vendace roe
Graavilohitartar – Salmon tartar
Savuporomoussea - Smoked reindeer mousse
Karitsarillette – Mutton rillette
Lisäkkeet - Toppings (L, G)
A´ 5.5 €
Katkarapuskagen - Shrimp skagen
Savulohimousse – Smoked salmon mousse
Kermamuhennettua tattia - Creamy stewed porcini mushroom
Lisäkkeet - Toppings (L, G)
A´4 €
Silliä ja kananmunaa – Herring and egg
Savumuikkumousse – Smoked vendace mousse
Munakoisotahnaa – Roasted eggplant salad
Punajuuri – Beetroot
Wakame & Caviart (VEG, G)
Lisäblini - Extra blini 4 €
Kaikki lisäkkeet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.
All side dishes are lactose-free and gluten-free.
Pyydettäessä gluteeniton blini.
Gluten-free blini on request.