MenuChef

45 €

Gratinoitu sipulikeitto (l)
Vuohenjuusto gruyeré ja talonleipää.
Classic baked French onion soup and goat cheese house bread .
(Saa myös gluteenittomana)

Inarijärven rautua (g,l)
Paistettua rautua, palsternakkapyreetä ja savu-voikastiketta.
Pan-fried arctic charr, parsnip purée and smoked butter sauce.

Mustikka-Valkosuklaavanukas (g, vl)
Lisäksi mustikkamaitojäätelöä.
Blueberry and white chocolate Panna Cotta served with blueberry ice cream.

Viinisuositus | Wine recommendation
22 € / 12cl |33 €/16cl

Rabl Grüner Veltliner, Austria
***
Prinz Von Hessen Riesling, Alsace
***
Château Le Clou, France
Sémillon, Muscadelle, Sauvignon Blanc


Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.