Tunnelmallinen pikkujoulu Ravintola Nallikarissa

 

Ravintola Nallikarin monipuoliset tilat, saunamaailma sekä sijainti meren rannalla lähellä Kylpylähotelli Edeniä luovat ainutlaatuiset puitteet onnistuneille pikkujouluille ja joululounaille. Meiltä voi varata juhlakäyttöön eri kokoisia kabinetteja tai vaikka koko ravintolan. Järjestämään illallisia jopa 250 hengelle. Ravintolamme on jaettavissa neljään kabinettitilaan ja kahteen ravintolaan sekä yhdistettävissä erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Kabinetit on mitoitettu 12‒82 henkilölle, joista kaksi on saunojen yhteydessä.


Juhlatilat ja koristelu
Autamme teitä valitsemaan juhlaan parhaiten soveltuvat tilat ja suunnittelemme kanssanne pöytäjärjestyksen.
Juhlakattauksiimme kuuluvat kynttilät ja servietit, ja tarvittaessa voitte tilata meiltä valkoiset pöytäliinat, kukat,
menu- ja plaseerauskortit, sekä muut somisteet.


Juhlatarjoilut

Ravintola Nallikarissa osataan perinteinen juhlatarjoilu. Ruokalistallamme on upeita menukokonaisuuksia ‒ sekä
pöytiin tarjoiltuna että buffet-pöytään katettuna. Hyvän ruuan kruunaa sopiva viini. Ravintolamme juomasuositusten takana on ammattitaitoinen henkilökunta, joka on maistelemalla ja vertailemalla löytänyt parhaat ruuan ja viinin yhdistelmät. Pikkujoulujen alkuun valittavana on ravintolan omia jouluisia juomasekoituksia. Juhlijoiden käytössä on myös ravintolan baarin samppanja- ja kuohuviinitarjoiluineen.


Musiikki ja ohjelma

Ravintola Nallikarissa soi taustalla ravintolan pikkujoulumusiikki, ja myös oman musiikin soittaminen on mahdollista. Tarvittaessa varaamme orkesterin tai muita esiintyjiä tilaisuuteenne. Asiakkaidemme käytössä on internet-yhteys huippunopealla valokuitukaistalla. Av-tekniikka mahdollistaa näkymät ja äänentoiston kaikkiin tiloihin näyttöruutujen ja valkokankaiden sekä kaiuttimien välityksellä.


Saunamaailma & Kylpypikari
Ravintola Nallikarissa on kaksi tunnelmallista saunaa, joista pienempään mahtuu 20 ja suurempaan 40 henkilöä.
Saunatiloista on suora kulkuyhteys omalle terassille, josta pääsee 7 henkilön porealtaaseen eli ravintolan katolla olevaan ”kylpypikariin”. Saunatilojen yhteydessä ovat 20 ja 40 hengen Rantakabinetit.


Sijainti ja parkkipaikat

Ravintola Nallikari sijaitsee 3,5 km Oulun keskustasta luoteeseen, aivan Nallikarin niemen kärjessä. Nallikarissa
on runsaasti paikoitustilaa myös juhlavieraiden autoille. Yöpymiset Hotelli Edenissä Suosittelemme yöpymistä läheisessä Hotelli Edenissä ‒ näin voitte nauttia kiireettä pikkujouluista ja rentoutua jälkeenpäin hotellin kylpylässä.


Teemme teille yhteistyössä Hotelli Edenin kanssa yksilöidyn majoitustarjouksen.
Tervetuloa suunnittelemaan ja sopimaan ikimuistoisesta ja onnistuneesta pikkujoulujuhlasta Ravintola Nallikarissa.
Koko Ravintola Nallikarin ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökunta auttaa Teitä mielellään erityistoiveiden ja yksityiskohtien järjestelyissä.

Ota yhteyttä ja pyydä pikkujoulutarjous!
Myynti@ravintolanallikari.fi
p. 044 515 1710


Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.