Kokouksia meren äärellä

Kokoustilamme on mitoitettu 12‒82 henkilölle, kaksi tiloistaon saunojen yhteydessä. Näin kokouksiin voi luontevasti yhdistää rentouttavaa saunomista, ruokailua ja yhdessäoloa. Asiakkaidemme käytössä on internet-yhteys huippunopealla valokuitukaistalla. Av-tekniikka mahdollistaa näkymätja äänentoiston kaikkiin tiloihin näyttöruutujen ja valkokankaiden sekä kaiuttimien välityksellä. Vuokrattavissa on myös talon omia kannettavia tietokoneita. Tilaisuuksissa ja tapahtumissa on myös mahdollisuus vuokrata käyttöön kiinteistössämme oleva, erillinen kokoustila omalla sisäänkäynnillä. Tästä kokoustilasta pääsee myös suoraan suurempaan saunatilaan.
Tervetuloa kokoontumaan meren rannalle, Ravintola Nallikariin!

Meri Ravintola
Tunnelmallinen Meri Ravintola avautuu 180° ympäröivään ainutlaatuiseen merimaisemaan. Meri Ravintola on skandinaavisen tyylikäs, 82-paikkainen iltaravintola, joka on päivisin kokous- ja yksityiskäytössä. Listallamme painottuvat modernin pohjoismaisen keittiön tuotteet, ja tarjoamme myös paikallisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Meri on jaettavissa kahteen erilliseen tilaan ja soveltuu erinomaisesti erilaisten juhla- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Meri Ravintola, 82 asiakaspaikkaa, ma‒la 16:00‒23:00

Ranta Bistro
Bistro on mainio paikka rennoille lounaille ja päivällisillesekä viikonloppubrunsseille. Listaltamme löytyvät mm. talon salaatti- ja burgeriannokset. Bistrossa palvelee myös baari, jossa voit siemailla kansainvälisiä
drinkkejä ja talon omia juomasekoituksia. Kesäisin voit seurata Nallikarin rantaelämästä 300-paikkaisella
patiollamme. Poikkea nauttimaan virvokkeita tai maistelemaan jäätelöuutuuksia ja bistron kesälistan herkkuja!
Bistro tarjoaa laajan valikoiman tuoreista raaka-aineista valmistettuja, makeita ja suolaisia kahvileipiä sekä hyvää kahvia. Viinibaarista voit tilata viiniä myös maisteluannoksina sekä nauttia ohella pientä purtavaa.
Bistro, 60–150 asiakaspaikkaa, ma‒pe 10:00‒23:00 (la 12:00)

Saunamaailma & Kylpypikari
Ravintola Nallikarissa on kaksi viihtyisää saunaa, ja saunaelämyksenhuipentaa ravintolamme katolla oleva veistoksellinen ”kylpypikari” eli 7 hengen poreallas, jossa voi rentoutua keskellä huikaisevaa merimaisemaa. Pienempään saunoistamme mahtuu 20 ja isompaan 40 henkeä. Saunatiloista on kulkuyhteys erilliselle terassille, josta pääsee kylpypikariin. Saunatilojen yhteydessä on liiketila, jota voi hyödyntää illanistujaisissa tai kokoustilana.
Myyntipalvelu: +358 44 515 1710
myynti@ravintolanallikari.fi
Nallikarinranta 15, 90510 Oulu
www.ravintolanallikari.fi


Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.