MenuChef

48 €

Poropastrami (g, l)
Poron sisäpaistia, metsäsieniä ja puolukkamajoneesia.
Reindeer pastrami, wild mushroom and lingonberry mayonnaise.

Paahdettua lohta (g, l)
Kasvisjuliennea, jokirapuja ja kermaista hummerikastiketta.
Grilled salmon, vegetable Julienne, crayfish and creamy lobster sauce.

Créme brûlée  (g, l)
Lisäksi hillajäätelöä.
Créme brûlée with cloudberry ice cream.

Viinisuositus | Wine recommendation
 22 € / 12cl |33 €/16cl

Man Vintners, South-Africa,
 (100 % Pinotage)

***
Prinz Von Hessen Riesling, Germany
***
Château Le Clou, France
Sémillon, Muscadelle, Sauvignon Blanc

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.