MenuChef

48 €

Paistettuja kampasimpukoita (g, l)
Hernepyreetä ja rapeaa pekonia.
Seared scallops, pea puree and crispy bacon.

Miekojärven kuhaa (g l)
Paistettua kuhaa, varhaisperunaa ja fenkoli-voikastiketta.
Pan-fried pike perch, new potatoes and creamy fennel sauce.

Valkosuklaavanukas (g, vl)
Mansikkakeittoa ja mansikkasorbeeta.
White chocolate Panna Cotta served with strawberry soup and strawberry sorbet.

Viinisuositus | Wine recommendation
 22 € / 12cl |35 €/16cl

Sileni, New-Zealand
100% Pinot Noir
***
Tavernello Organic white, Italy
Trebbiano-Chardonnay
***
Sileni Late Harvest Semillon, New-Zealand
 100% Semillon

 

Open hours

Mon-Tue 11-22 | Wed-Fri 11-23 | Sat 12-23|
Nallikarinranta 15 | FI-90510 Oulu
Puh: +35844-515 1500
myynti@ravintolanallikari.fi

Make a reservation

tripadvisor nallikariFacebook nallikariTwitter nalikari

Today's Lunch

Find us

kartta


Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.