BLINIMENU
10.1 - 18.2.2023
5 tammikuuta, 2023 kirjoittaja
Janne Gehör


BLINIMENU
10.1. – 18.2


Keittiömestarin suositus – Chef ´s recommendation (L)
35 €

 

2 x blini, Kylmäsavu hauen- ja kirjolohenmätiä, smetanaa, sipulia, punasipulihilloketta,
ylikypsää karitsaa, kylmäsavustettua lohta, suolakurkkua ja hunajaa.
 

Two traditional buckwheat blini served with cold smoked pike-perch roe and rainbow trout roe
sour cream, onion, red onion chutney, over cooked lamb
cold smoked salmon, pickled cucumber and honey.

Tattariblini (L)                             12 €
Talon tapaan valmistettu perinteinen tattariblini.
Lisäksi smetanaa, punasipulihilloketta, keltasipulia, suolakurkkua ja hunajaa. 
Traditional buckwheat blini, house made. 
Includes sour cream, red onion chutney, onion, pickled cucumber and honey. 

Lisäkkeet - Toppings (L, G)         6 €
Siianmäti - Whitefish roe
Kylmäsavutettu hauenmäti – Cold smoked pike-perch roe
Kirjolohenmäti – Rainbow trout roe 
Savuporomoussea - Smoked reindeer mousse 

Lisäkkeet - Toppings (L, G)      5.5 €
Kylmäsavustettu lohi – Cold smoked salmon
Katkarapuskagen - Shrimp skagen 
Ylikypsää karitsaa & piparjuurimajoneesia  – Over cooked lamb & horseradish mayonnaise
Kermamuhennettua tattia – Creamy stewed porcini mushroom

Lisäkkeet - Toppings         (L, G) 4 €
Yrttipaputahnaa – herb bean puree
Paistettua vuohenjuustoa – fried goat cheese
Wakame & Caviart (VEG, G)

Lisäblini - Extra blini                    4 €

Kaikki lisäkkeet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.
All side dishes are lactose-free and gluten-free.

Pyydettäessä gluteeniton blini. 
Gluten-free blini on request.

 

Janne Gehör
5 tammikuuta, 2023
Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi