BLINIMENU
10.1. – 18.2
Keittiömestarin suositus –
Chef ´s recommendation (L)
35 €
2 x blini, Kylmäsavu hauen- ja kirjolohenmätiä, smetanaa, sipulia,
punasipulihilloketta,
ylikypsää karitsaa, kylmäsavustettua lohta, suolakurkkua ja hunajaa.
Two traditional buckwheat blini served with cold smoked pike-perch roe and rainbow trout roe
sour cream, onion, red onion chutney, over cooked lamb
sour cream, onion, red onion chutney, over cooked lamb
cold smoked salmon, pickled cucumber and honey.
Tattariblini (L) 12 €
Talon tapaan valmistettu perinteinen tattariblini.
Lisäksi smetanaa, punasipulihilloketta, keltasipulia, suolakurkkua ja hunajaa.
Traditional buckwheat blini, house made.
Includes sour cream, red onion chutney, onion, pickled cucumber and honey.
Lisäkkeet - Toppings (L, G) 6 €
Siianmäti - Whitefish roe
Kylmäsavutettu hauenmäti – Cold smoked pike-perch roe
Kirjolohenmäti – Rainbow trout roe
Savuporomoussea - Smoked reindeer mousse
Lisäkkeet - Toppings (L, G) 5.5 €
Kylmäsavustettu lohi – Cold smoked salmon
Katkarapuskagen - Shrimp skagen
Ylikypsää karitsaa & piparjuurimajoneesia – Over cooked lamb & horseradish mayonnaise
Kermamuhennettua tattia – Creamy stewed porcini mushroom
Lisäkkeet - Toppings (L, G) 4 €
Yrttipaputahnaa – herb bean puree
Paistettua vuohenjuustoa – fried goat cheese
Wakame & Caviart (VEG, G)
Lisäblini - Extra blini 4 €
Kaikki lisäkkeet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.
All side dishes are lactose-free and gluten-free.
Pyydettäessä gluteeniton blini.
Gluten-free blini on request.