BLINIMENU
4.1. - 18.2.2022
3 tammikuuta, 2022 kirjoittaja
Janne Gehör


Keittiömestarin suositus
Chef´s recommendation (L) 
33.00 €
2 x blini,
mateen- ja lohenmätiä, smetanaa, sipulia,
punasipulihilloketta, 
ylikypsää karitsaa,
 savulohimoussea, suolakurkkua ja hunajaa.
Two traditional buckwheat blini served with
Burbot roe and salmon roe,
sour cream, onion, red onion chutney,
over cooked mutton, smoked salmon mousse,
pickled cucumber and honey.

Tattariblini (L)
10.50 € 
Talon tapaan valmistettu perinteinen tattariblini. 
Lisäksi smetanaa, punasipulihilloketta, keltasipulia,
suolakurkkua ja hunajaa. 
Traditional buckwheat blini, house made. 
Includes sour cream, red onion chutney,
onion, pickled cucumber and honey. 

Lisäkkeet - Toppings (L, G)
each 5.50 € 
Siianmäti - Whitefish roe
Mateenmäti – Burbot roe
Graavilohi - Lightly salted salmon 
Savulohimousse - Smoked salmon mousse
Ylikypsää karitsaa – Over cooked mutton
Savuporomousse - Smoked reindeer mousse 

Lisäkkeet - Toppings (L, G)
each 4.50 € 
Lohenmäti - Salmon roe 
Katkarapuskagen - Shrimp skagen 
Silliä ja kananmunaa - Herring and egg

Lisäkkeet - Toppings (L, G)
each 3.50 € 
Pikkelöityä tattia – Pickled cep 
Munakoisotahnaa – Eggplant paste
Paistettua vuohenjuustoa – Fried goat cheese
Caviart – Caviart (VEG, G)

Lisäblini - Extra blini
4.00 € 
Kaikki lisäkkeet ovat laktoosittomia
ja gluteenittomia. 
All side dishes are lactose-free
and gluten-free. 

Pyydettäessä gluteeniton blini. 
Gluten-free blini on request.

Blinimenu tarjolla ravintorajoituksista johtuvista syistä seuravasti; 
4.1 -31.1.2022
Ma - Pe 11.00 - 18.00
La 12.00 - 18.00

1.2. -15.2.2022
Ma - Pe 11.00 - 21.00
La 12.00 - 21.00

16.2.2022 alkaen normaali ála Carten aukioloaikojen mukaan,
mikäli rajoitukset eivät jatku.

Janne Gehör
3 tammikuuta, 2022
Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi