MenuChef

47 €

Vasikan kateenkorvaa (l)
Maa-artisokkapyreetä, friteerattua maa-artisokkaa ja poltettua sipulia.
Veal sweetbread served with Jerusalem artichoke purée,
deep-fried Jerusalem artichoke and burnt onions.

Pannusiikaa (g, l)
Selleripyreetä, muhennettuja belugalinssejä ja kermaista rapukastiketta.
Pan-fried whitefish, celery purée, sautéed beluga lentils and creamy crab sauce.

Puolukkapannacotta (g, l)
Kinuskijäätelöä ja kuivattua puolukkaa.
Lingonberry panna cotta served with caramel ice cream and dried lingonberries.


Viinisuositus | Wine recommendation
 19 € / 12cl |28 €/16cl

Man Vintners Steen, South-Arfrica
100 % Chenin Blanc
***
Tavernello Organic white, Italy
Trebbiano-Chardonnay
***
Sileni Late Harvest Semillon, New-Zealand
 100% Semillon