PARSAMENU 16.4 - 19.5.2018

 

Parsamenu|Asparagus Menu
16.4 – 19.5

Parsaa hollandaise (l, g)
9,50 €

Tuoretta parsaa, hollandaisekastiketta ja vuohenjuustoa
Fresh asparagus, hollandaise sauce and goat cheese


Parsaa a´la Benedict (l, g)
10,50 €

Tuoretta parsaa, uppomunaa, rapeaa pekonia ja hollandaisekastiketta.
Fresh asparagus, Benedict egg´s, crisp bacon, and hollandaise sauce.

Parsaa ja jokirapuja (l, g)
12,50 €

Tuoretta parsaa, jokirapuja, sitrusmajoneesia, tuoretta tilliä ja parmesaania.
Fresh asparagus, crayfish, citrus mayonnaise, fresh dill and parmesan cheese.

Parsaa ankkaragu (l, g)
14,40 €

Tuoretta parsaa, ankkaa, viiriäisenmunaa ja dijon creme fraiche.
Fresh asparagus, duck ragu, quail eggs and Dijon creme fraiche.

Parsakeittoa ja kampasimpukkaa (l, g)
11,80 €

Kermainen parsakeitto ja paistettua kampasimpukkaa
Creamy asparagus soup and seared scallops

Parsasalaatti, parsavanukasta (l, g)
11,50 €

Grillattua parsaa, parsavanukasta ja parmesaania
   Grilled asparagus salad, asparagus pudding and
parmesan cheese

 

 

Tervetuloa!

Pöytävaraukset 044 5151 500 tai myynti@ravintolanallikari.fi
Varaa pöytä!
Saman päivän varaukset puhelimitse.
www.ravintolanallikari.fi
Palvelemme
ma-ti 11:00 - 22:00 |ke-pe 11:00-23:00 la 12:00 - 23:00

Nallikari Brunssi tarjolla viikonloppuisin klo 12.00 -16.00
Ravintola Nallikarin vieressä 130, ilmaista parkkipaikkaa!